artfloors® is de merknaam van de firma Bevers bvba.
Bevers bvba is een familiebedrijf dat sinds 1993 actief is in het leveren en plaatsen van kunstharsvloeren op projecten voor diverse toepassingen.
Onze specialiteit is het plaatsen van naadloze kunstharsgietvloeren voor al uw interieurprojecten.
Dit kan een badkamer, leefruimte of keuken zijn, een volledige woning of toonzaal.  Ook kantoren, winkels, fitnesscentra, musea, rust- en verzorgingstehuizen behoren tot onze uitvoeringsmarkt.

Wenst u een strakke tijdloze afwerking of een trendy designvloer met logo’s, tekeningen, ingestrooide vlokken of diverse kleurschakkeringen? Door de nauwe samenwerking met onze fabrikanten en leveranciers van kunstharsvloeren kunnen wij u een gietvloer op maat van uw interieur aanbieden.

Gietvloeren worden vloeibaar gegoten, zijn zelfnivellerend, volledig naadloos en vloeistofdicht.  Ze zijn makkelijk in onderhoud en hebben een lange levensduur door hun slijtvaste karakter. De opbouw van een volledig gietvloersysteem bestaat uit verschillende lagen naargelang het gekozen type gietvloer.

Beschadigingen? Nieuwe keuken geplaatst? Nieuw meubilair aangeschaft? De kleur van uw bestaande gietvloer past niet bij het nieuwe interieur? Geen enkel probleem! Zonder breekwerken, grote kosten en in een mum van tijd kunnen er nieuwe toplagen op uw bestaande gietvloer geplaatst worden zodat deze weer als nieuw is!

Kiest u voor PU of EPOXY?

PU, een esthetische en kwaliteitsvolle vloerafwerking
Polyurethaan (PU) gietvloeren zijn taai-elastisch, flexibel, onderhoudsvriendelijk en zachter dan een epoxy gietvloer. De PU gietvloer is ideaal voor gebruik in uw interieur. Het elastische karakter van de PU gietvloer verkleint de kans op scheuren en krassen aanzienlijk. In vergelijking met een epoxy gietvloer is de PU gietvloer ook veel kras- en slijtvaster, niet-vergelend, kleurecht en UV-resistent. Voor uw interieur kunnen wij u op maat gemaakte polyurethaan gietvloersystemen aanbieden.
Onze PU gietvloeren worden steeds afgewerkt met minimaal 2, al dan niet gekleurde, toplagen.

EP, de functionele industrievloer
Epoxy (EP) vloeren zijn bestemd voor de industrie en de speciale eigenschappen zijn dan ook daarvoor ontwikkeld. Een EP gietvloer is namelijk zeer sterk en hard, hierdoor is de vloer ideaal voor zware belasting en hij beschermt zeer goed tegen chemische en thermische belasting. Voor het gebruik in woningen, showrooms en kantoren achten wij een EP gietvloer echter niet geschikt. Epoxy is niet kleurvast, krasvast, elastisch of scheuroverbruggend.  Om hem krasbestendiger te maken kan u steeds opteren om een PU toplaag te plaatsen.